Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Den viktiga hemförsäkringen.

Inlägget är i reklam för Hemförsäkring student.nu

Något som jag haft från det jag flyttade hemifrån är hemförsäkring. Det är helt enkelt något jag tycker är jätteviktigt, och ska man ha en försäkring så är hemförsäkring verkligen det man ska börja med. När jag studerade till lärare så var det självklart för mig att hitta en billig men samtidigt bra hemförsäkring. Därför skulle jag verkligen vilja tipsa dig som är student att besöka Hemförsäkring student där du kan få hjälp att hitta bra hemförsäkringar för dig som studerar.

Så varför ska man då ha en hemförsäkring kanske du tänker? Det finns verkligen många anledningar till det, men den ena är att om det skulle börja brinna, bli vattenläcka eller annat i din lägenhet får du ut försäkringspengar för det som bli förstört. Tänk dig att hela din lägenhets tillbehör brinner upp, och du står där utan hemförsäkring och således inte får ut något efteråt. Många studenter kanske vill ha något djur, fiskar i akvarium som ett exempel. Det är relativt lättskött men också enkelt att ta hand om eftersom de inte behöver mer än mat och rengöring. I alla fall du går till skolan, och kommer hem och upptäcker att akvariet har gått sönder. Vatten har runnit ut över hela golvet och där står du och blir återbetalningsskyldig till din husvärd. Om du har hemförsäkring täcker detta vissa delar och du slipper betala så mycket.

Sedan är det det där med smartphones, du är ute och cyklar. Kanske på väg hem efter en rolig kväll med vännerna, telefonen ramlar ur fickan och får en spricka. Då kan drulleförsäkringen som ingår i hemförsäkringen hjälpa dig så du slipper betala allt själv. Du kan nog själv förstå att det här är väl värt priset mot att köpa och kassera din gamla telefon, för nog kan vi vara ärliga med att studiebidrag och lånet inte gör dig rik på något vis. Men att då ha en försäkring hjälper dig att faktiskt kunna spara lite pengar ändå. Det finns något positivt med den saken som jag ser det. Det finns många bra försäkringsbolag, och mitt tips till dig är att jämföra dessa hemförsäkringar och få så bra försäkring som möjligt. Tro mig du vill inte stå utan hemförsäkring när olyckan är framme!

4 Comments

  1. Jag har förmånen att läsa fler som svarar på de här frågorna och det är så spännande att läsa svaren och fundera på vad man själv hade svarat. Måste vara oerhört skrämmande att uppleva att mamma blöder på det viset. Läser i svaret ovan att du var helt lugn…ofta blir det så, antingen blir man absolut lugn eller så får man panik och är till ingen nytta. Bra att du kunde hålla dig lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa