Första augusti idag, för vissa är detta fortfarande en sommarmånad och för andra är det höst. Hur ser du på augusti?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

För mig så brukar augusti kännas som höst, inte för att det är det “metrologiskt” men eftersom jag då börjar jobba och en ny termin startar för elever och mig så brukar det liksom kännas som hösten är här. Man är ju inte längre ledig och klänningar blir byxor och tröjor istället. Så för mig är augusti höst, men det är nog mest för det känns så i huvudet.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Första augusti idag, för vissa är detta fortfarande en sommarmånad och för andra är det höst. Hur ser du på augusti?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.