Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Rörstrand Mon Amie & Swedish grace, roliga premier.

Jag gick med i Månadslotten och fick två mattallrikar från Rörstrands Mon Amie. Sedan så gick jag även med i en kampanj där man skulle köpa tre produkter med skinka så fick man två Rörstrand Swedish grace. Sagt som gjort! Hem har det kommit fint porslin från Rörstrand.

12 Comments

  1. Så gör mina döttrar också!
    Jag, som bor nästgårds med Rörstrand har nog handlat färdigt, har så mycket porslin, men det är fina produkter.
    En äkta lidköpingsbo tittar alltid under koppen eller fatet, för att se om det är Rörstrand – eller inte 😀

  2. Kan tänka mig att du blev väldigt glad över att vinna tallrikarna då jag vet att du gillar dem. Dom är verkligen fina tallrikarna och muggarna? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa