Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg – Lätt snöfall, Ostinda tallrikar och Ostindia Floris tallrik, beställt från Nordic Nest.

Jag gjorde en beställning från Nordic Nest, de hade rea så jag passade på att köpa två djupa tallrikar från Ostinda, det visade sig dock att den ena var defekt men jag ska få en ny samt behålla den som var defekt, det kallar jag verkligen får seriöst företag. Jag beställde även en Ostinda Floris tallrik och så fick Muminmuggen ”Lätt snöfall” hamna i ordern också. Den är egentligen inte så lätt att få tag på eftersom det var en säsongsmugg från 2018. Så blev glad över rean på den, tycker den är riktigt söt.

28 Comments

  1. Vilket snyggt porslin. Tycker det är så roligt att få se allt porslin som du köper. Vad bra att företaget lät dig behålla den som var defekt. Tycker inte riktigt att de har något annat val heller än att göra så om de vill ha kvar sina kunder.

  2. Tycker det är en självklarhet att ett företag skickar en ny produkt om den andra är defekt, men det är inte så jättemånga företag som låter kunden behålla den defekta produkter. Jag har vart med om att de säger att de isåfall vill ha tillbaka den trasiga varan – varför undrar jag! Jag tycker det vore mer smart av ett företag att göra som de gjorde till dej nu, det ger mer positiv bild på företaget – service som du skriver =)

  3. Jag tycker också att muminmuggen är söt, rent av supersöt. Vilken härlig känsla i den, som att snön omfamnar det älskade trollet. Får mig att tänka på vinterpromenader jag gjorde för ett par år sedan, nästan i snöstorm. Jag älskade det! Ostindia och Ostindia Floris är ju fantastiskt fina. Vad stolt jag hade serverat mat på så vackert porslin! Det är helt klart något visst med blåvitt porslin, en svårslagen klassisk skönhet. Äter du på porslinet till vardags eller samlar du mest på det?

  4. Men gud så fina 😀 asså Mumin kopparna är så sabla söta, lätt att jag hade tänkt kunna samla på såna alltså 😀

  5. Så bra att du både får en ny och behålla den som är defekt, som du säger det visar på ett bra företag! Och framför allt kul att hitta en mugg som det inte finns så många av, den var verkligen söt. Perfekt att ha i jul sen ?

  6. Fint av dem att stå för allt när något är defekt. Och härligt att få tag på en sådan mugg om den inte är lätt att få tag i. Har hittills tre stycken och längtar tills jag kan skaffa fler 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa