Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Är åldern någonsin ett hinder för att följa sina drömmar enligt dig?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag tycker faktiskt inte det, jag tror att det är viktigt att våga följa sina drömmar oavsett ålder. Sedan kan det ju självklart vara så att åldern gör det tuffare. Men samtligt varför ska man inte våga för att man har siffrorna emot sig? Om man vid en viss ålder vill göra något så gör det! Vi har bara ett liv så våga leva det fullt ut, många människor kommer ha åsikter men de har samma människor alltid. Många andra kommer att beundra ditt mod! Låt inte åldern hindra dig från att uppfylla vad du önskar.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

44 Comments

  1. Nu börjar det här bli läskigt. Under flera dagar har det legat fjädrar på flera ställen. Har trott på slumpen, men googlade på betydelsen. Änglarna var med mig, och att jag kan uppfylla min dröm. Drog ett änglakort som sa samma sak och nu skriver du ungefär samma sak ?

  2. Ålder nej men sämre/dåligt mående kan förhindra vissa planer/idéer.
    Jag tror att den dag man slutar drömma och önska så är det rätt slut på liv.
    Min far sa att det är bättre att önska och drömma om saker än att nöja sig med det som livet ger.

  3. Åldern är bara en siffra enligt mitt tycke. Det finns inget man egentligen inte kan göra. Det är aldrig för sent att göra nått. Fast ioförsig en sak ska man inte göra om man börjar närma sig 60, och det är att skaffa barn, då tycker jag att man är för gammal till det.

    1. Håller helt med dig i det du skriver. Sedan tänker jag att man oftast och förhoppningsvis blir lite tryggare i sig själv i och med åldern och då kanske vågar lite mer 🙂

  4. Åldern i sig behöver inte vara ett hinder utan det kan vara många faktorer som påverkar men jag tror inte att man ska vänta med att förverkliga vissa drömmar.

  5. Åh håller med dig här!!
    När jag pluggade till barnskötare för en herrans massa år sedan så var det en tant i min klass som fyllde 68 år. Hon hade varit hemma hela livet men alltid velat jobba med barn. Så hon bestämde sig för att plugga när maken hade dött. Hon började nog aldrig att jobba. Men hon fick gå utbildningen och praktisera. Kanske hon jobbar som vikarie eller liknande 🙂

    Kram kram

  6. Håller med till 100%. Att följa och försöka nå sina drömmar är man aldrig för gammal för trots att åldern kanske, precis som du skriver, kan göra vissa drömmar ouppnåeliga eller lite svårare att nå.

  7. Men nej nej åldern har ingen med de att göra! Se på mig!!! Är 38 har alltid velat ta körkortet men inte vågat o va sker nu? Har en snygg bil som ja älskar o som ja testat övningsköra lite o vi ska besikta den nu 11/8 och jag ska börja övningsköra för jag ska ha körkortet 😀 de är min dröm just nu 🙂 åldern har inget med drömmar att göra nej nej – never Give up

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa