Specialpedagog Tonårsbarn

Sabaton open air light & kräftskivor.

Jag tog mig lite semester från i fredags tills idag. Nya jobbet börjat imorgon och därmed så ville jag få ha lite ledigt. Så mina dagar har bestått av att först ha lite gäster här på fredagen, vi åt hemmagjordpizza som min bror fixade och lyssnade på musik. Om det inte varit Covid19 skulle vi nämligen varit till Lugnet och hängt på Sabaton open air, men likt allt annat var detta inställt.

På lördagen så var det kräftskiva som blev inbokat hemma hos Björn. Så galet gott och trevligt. Vi som åt var; jag, Björn, William samt Williams farfar och faster Emma.

I söndags så var det tipspromenad igen. Idag har jag hängt med Lisa och hennes två barn samt min lilla Skilla i lekparken. Sedan fixade William god mat, nu är semestern ett avslutat faktum. Imorgon börjar nya utmaningar på nya skolor och helt nytt yrke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: