Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Spännande, ja berätta nu för mig vad jag inte får missa i ditt samhälle! Det ska bli riktigt kul att läsa dessa kommentarer!

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons Fru

4 kommentarer

  1. Finns mycket här i Göteborg och allt beror på tid. Ett dygn här kunde se ut såhär. Vi börjar dygnet på kvällen och en tur till Vinga. Gärna med lite skaldjur som hör till vöstkusten.Dagen efter Börjar nog med att visa Östra kyrkogården. En magisk plats. Vidare till trädgårdsföreningen, avenyn, vasastan mot haga. Mycket turister, men så fint. En fika där är ett måste. Åka över till eriksberg och avsluta dagen på Taket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: