fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Berätta om ett bus (prank) du utsatt någon för eller utsatts för.

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag kan tycka att det är roligt att titta på “pranks” på Youtube, men jag fullkomligt avskyr att själv utsättas för liknade. Jag bjuder absolut inte på att utsättas för förnedring och skulle bli kränkt om någon prankade mig. Jag prankar heller inte andra.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

8 Comments

  1. Pranks höll man väl på med när man var liten. Eller rättare sagt det höll jag på med när jag var sisådär 12-13 år. Själv har jag aldrig utsatts för pranks, men jag måste medge att jag utsatt andra för det när jag var liten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: