Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 34: Vem, vad, när?

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vem har du pratat med mest den här veckan?
 2. Vad har du lyssnat på mest under veckan?
 3. Var har du spenderat mest tid under veckan?
 4. Vad har du sett mest av den här veckan?
 5. När har du varit som mest trött under veckan?

Vem har du pratat med mest den här veckan?
William skulle jag tro, men Lisa kommer tätt efter.

Vad har du lyssnat på mest under veckan?
Mest ljudet av jobb skulle jag säga. Elever låter ju en del.

Var har du spenderat mest tid under veckan?
På jobbet, blir ju så när det är inte semester längre.

Vad har du sett mest av den här veckan?
Freach prins in bell air. Jag och William kollar igenom den serien tillsammans.

När har du varit som mest trött under veckan?
Efter jobbet, det är mycket att ställa in sig på just nu.

24 Comments

 1. French prins in Bel air minns jag. Det var en serie som gick på kanal 5 om jag minns rätt. Kollade dock bara på det ibland. Vart ser ni serien? 🙂

 2. Lite skillnad på svaren när man jämför vad arbetsföra deltagare skriver jämfört vad pensionärer svarar. Ganska logiskt såklart;-)

 3. Vilken super rolig lista att läsa 🙂 kul att kunna skriva sådan här lister så att man kan reflektera över vardagen lite 🙂

 4. Vilken super rolig lista att läsa 🙂 kul att kunna skriva sådan här lister så att man kan reflektera över vardagen lite 🙂 tycker det här är en toppen lista

 5. Vilken super rolig lista att läsa 🙂 kul att kunna skriva sådan här lister så att man kan reflektera över vardagen lite 🙂 tycker det här är en toppen lista nä man får tänka lite på hur man ska svara 🙂

 6. Vilken super rolig lista att läsa 🙂 kul att kunna skriva sådan här lister så att man kan reflektera över vardagen lite 🙂 tycker det här är en toppen lista nä man får tänka lite på hur man ska svara 🙂 hoppas du får en fantastisk dag

 7. Första veckan på jobbet är alltid jobbigast. Den är så full av LJUD, och speciellt när man jobbar med människor. Men man vänjer sig snabbt!

 8. French Prince Bel air såg jag när den gick på femman. Har också känt mig trött efter jobbet men sovit lite dåligt så varit tröttast på mornarna och eftermiddagarna, tagit på att börja jobba igen. Trevlig helg!

 9. Jag förstår att det nästan känns kaotiskt att börja på nytt läsår och så alla dessa regler o restriktioner och extra planerande på det.
  Ha en skön helg med långa hundpromenader som rensar hjärnan

 10. Det är jobbigt att komma tillbaka till jobbet efter ledighet och jag kan tänka mig att det låter en del från en massa elever. Skönt att komma hem och slappna av med en bra tv-serie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa