Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Tvättstuga, egen tvättmaskin eller kemtvätt. Hur tvättar du?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har egen tvättmaskin. Jag fixar verkligen inte att tvätta i tvättstugor! Allt började i samband med att jag flyttat hemifrån, det var någon som hade bajsat i tvättstugan och det där fick mig att ALDRIG gå ner dit. Jag tog hellre tvättkorgen och bar den till och från mormor i snön ett helt år än att tvätta därnere. När jag flyttade till nästa lägenhet och efter det har jag haft maskin varje gång.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

10 Comments

  1. Meen fy sjutton 🙁 förstår Du vägrade tvätta i den tvättstugan.

    Bor ju i eget hus så jo yes egen tvättmaskin 🙂

  2. Vilken jävla sjuk människa!! Men var det verkligen att någon bajsade i?? Verkar vara aningens krångligt att göra det isf… men däremot vet jag att vissa föräldrar med bebisar kör med tygblöjor och äcklar sig med att köra det i den gemensamma tvättmaskinen *spyr* Jag har alltid haft eget sen jag flyttade, det var min första present när jag flyttade till eget (direkt vid 19år) och sen dess är jag evig tacksam över min älskade tvättmaskin<33 Alla gånger hellre tvättmaskin än diskmaskin!!

  3. Efter den erfarenheten hade jag nog heller aldrig besökt den tvättstugan igen – yuck!
    Jag tvättar uteslutande i tvättstugan om är sprillans ny och ren och fin. Det är det viktigaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa