Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om. Nya utmaningen för september hittar du här.

Pressat läge för mig, jag som är så dålig på matlagning. Men eftersom jag ska bjuda dig på cybermiddag så får det helt enkelt bli en pastarätt.
Jag börjar med att koka spagetti. Samtidigt steker jag halloumi, sedan lägger jag i blue cheese och cream fraiche. Vi äter allt tillsammans och dricker något gott till, kanske ett glas rött?

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons fru

16 kommentarer

  1. Åh, jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat så när jag bjuder på middag blir det alltid någon form av pasta, haha! Himla tur dock att jag bor med en man som älskar att laga mat så det är han som får sköta den delen för det mesta 😉

  2. En löjromstoast (fast med sikrom) skulle det bli. Fast ingen av dom typerna av rom finns att tillgå här i Spanien. Det är nästan det enda i matväg som jag saknar från Sverige, resten går att köpa i dom skandinaviska butikerna.

    Så jag får väl bjuda på moules frites då – det är också gott 🙂

  3. Tror nog att du är mycket bättre på matlagning än vad du tror!!! Jag kommer till cybermiddagen. Det enda du får servera mig är vitt vin istället för rött, då jag får migrän av rött vin. Men det ska nog gå bra hoppas jag;-)

  4. Jag tror inte att du är dålig på matlagning =)… du kanske är begränsad men det du kan är du säker svinbra på! Det handlar om förutsättningar och vad eller vem man själv jämför med<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: