Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gynekologi Högkänslighet Sjukdomar

Ingen covid19 men PMSD från helvetet.

Fick provsvaren idag och har tack och lov ingen covid19. Dock har det dragit ner mitt humör ännu mer.

Har suttit och försökt förstå varför jag är så nedstämd, trött, ledsen, hetsäter, hatar mig själv och bara vill gråta. Tar åt mig av minsta lilla och känner mig värdelös. Så slog det mig, jag ska ha mens vilken dag som helst och har glömt ta mina tabletter mot PMSD. Jag hamnade helt ur fas när jag började nya jobbet, och nu sitter jag här med ont i nacken och världens PMSD.

Ser inte framemot att få mens denna månad. Det här kommer betyda extrema smärtor och att jag sitter och mår pest och pina. Hur kunde jag glömma att ta mina tabletter?!

För er oinsatta så tar jag alltså antidepressiva mot min PMSD, observera att jag inte har PMS utan PMSD vilket är mitt personliga helvete varje månad om jag som nu glömmer mina tabletter från ägglossningen fram tills mensen.

Så jag kommer vara deppad i runt en vecka nu, det lär märkas på mina inlägg. Jag vill ingenting, orkar ingenting och är ledsen för precis allting.

22 Comments

  1. Jag har läst om pdms och förstått att det är väldigt jobbigt. Så tråkigt att du lider av detta. Jag bloggar själv om kroniska sjukdomar och har en sjukdom själv. Lider med dig. Bra ändå att du har insikt i din diagnos. Det hjälper lite.

  2. Googlade PMDS och det lät inget vidare. Shit kan jag bara säga!
    Det finns inget positivt såklart, men tänk om du hade varit smittad med Covid-19. ”Valet” hade varit enkelt, eller hur! Det är illa och jag lider med dig, men försök tänka att det hade varit såååååå mycket värre med Covid-19. Försök att stå ut några dar till, sedan är du på banan igen. Styrkekram!

  3. Skönt att höra att det inte var Covid 19. Har faktiskt aldrig hört talas om PMSD men skönt ändå att du kom på varför du känner dig nere <3 Får googla på PMSD 🙂

  4. Stackare, förstår att du måste ha det tufft just nu. Det är inte så lätt att minnas, särskilt när du har så mycket runt i kring dig. Vi kan nog stå ut med några deppiga inlägg vännen. Det viktigaste är att du tar hand om dig just nu ❤

  5. Jadu de är inte lätt med såna personer perioder som – hur som helst kan mycket få en nedstämd – även mig? Men då äter jag ingenting, knappt! Jag tappar matlusten o sover dåligt ist när jag är sjukt deprimerad 🙁 men har mycket med min ångest o mitt bagage att göra! Hoppas verkligen för din skull att du får må bra snart, hatar att veta att du mår så dåligt ❤️

  6. Stackare, lider med dig. pMS är ju jobbigt nog och är det då ännu värre så förstår jag att du mår skit. Ja du glömmer de nog inte nästa månad i alla fall, ta hand om dig ❤️

  7. Usch, jag har också testat mig för covid-19 för att jag är trött och har ont i halsen. Nu tror jag mer att det är allergi. Min tunga är svullen på kvällen och det pirrar i läpparna.

    Hoppas att du klarar den här persen utan tabletter och tar nya tag nästa period! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa