fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Hjälp vid smärtsamma armar.

Inlägget är i reklam för Sportsrehab.se

Något jag till och från har problem med är att jag får ont från armbågen och ner över handen. Det är inte så att det är något som jag skulle säga är ofta, men det sker då och då. Smärtsamt som sjutton är det och stundtals har jag funderat på om det kan vara någon form av tennisarmbåge. Jag har fått höra att det dessutom är ett växande problem då just padeltennis ökar som intresse hos människor. Jag förstår varför, är det något som ser riktigt roligt ut så är det padel, jag har visserligen inte provat själv. Får medge att jag bara provat tennis ett fåtal gånger med, men jag tycker det är jättekul att försöka hinna träffa bollen med racket ändå. Ni som läser ofta vet att jag inte är någon sportfantast egentligen, men just sånt där tycker jag är roligt. Kanske för att det kräver en hel del hjärnjympa samtidigt som att det är roligt.

Något som hjälper när man får tennisarmbåge är armbågsstöd och det finns att köpa till riktigt bra pris på Sports rehab. Jag gillar när det är bra priser och dessutom tycker jag att det är trevligt med webbshoppar som du lätt navigerar runt i och därmed hittar bra produkter.

Jag är ganska säkert på att om jag skulle välja att prova paddel så skulle det direkt vara armbågsstöd, och hjälp vid tennisarmbåge jag skulle se till att investera i om jag vid minsta känsla av smärta. Jag finner det nämligen totalt onödigt att gå runt och ha ont när man kan slippa den saken. Jag misstänker att jag inte är ensam om att känna så? Har du provat något mot tennisarmbåge? Vad tycker du?

2 Comments

  1. Jag spelar inte heller tennis så ofta, nu var det flera år sedan. Men så roligt det är! Jag älskar att spela tennis! 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: