Jag såg på Marketplace att en person sålde Muminmuggen Snöhästen här i Falun. Det är en säsongsmugg från 2016 och därmed finns den inte att köpa längre. Så jag var väldigt glad att jag fick tag på den.

Riktigt söt är den måste jag säga! Tänk så roligt det är med porslin ändå!

32 kommentarer

  1. Hahaha! Visst står det i din header att finporslin är en av dina hobbies. Det har inte ens jag missat:-)
    Muggen är riktigt söt:-)

  2. Dom är verkligen superfina tycker jag. Sparar inte på något, och egentligen är det lite tråkigt, och mer uppenbart blir det då jag ser allt fint du hittat.

  3. Men så fin och vilket fynd du gjorde. Tänk om ditt porslin kommer bli värt mycket pengar i framtiden. Det vet man ju inte nu. Att det blir riktiga samlarobjekt liksom. Haha, vad mitt huvud spann iväg av en mugg med snöhästen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: