Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Söndag idag, brukar du gå på gudstjänst?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det brukar jag inte, det är väldigt sällan jag besöker kyrkan överlag faktiskt. Jag tycker om kyrkor men jag är absolut inte någon som kan säga att de är välbesökta ställen av mig.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

16 Comments

  1. Senast jag besökte en gudstjänst var när jag var 14 eller 15. Sätter inte min fot i kyrkor för annat än en sightseeing tour. Och ven det var för ett bra tag sedan.
    Japp, vi är överens igen:-)

  2. Som mig då. De gångerna jag besöker en kyrka så tycker jag som oftast väldigt mycket om det, men gör det allt för sällan egentligen. Sist var nog julen 2015 och de men den gudstjänsten var så fin. Jobbade som volontär i kyrkan den hösten. Du vet, alla flyktingar som kom då. Prästen hade ett så känslomässigt tal och jag vet inte om det var jag eller han som grät mest. Till och med min man som inte alls går i kyrkan tyckte det var otroligt fint och är det på det sättet skulle han kunna gå betydligt oftare.

  3. Inte jag heller, främst för att jag inte är religiös. Tycker däremot kyrkor är full av värme och skulle gärna gå dit för total lugn och ro, men det blir aldrig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.