Kollektivtrafiken har det tufft i dessa tider, många samhällen uppmanar till att ta sig fram på andra sätt. Hur gör du?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag åker alltid bil, speciellt nu känns det extra viktigt att hålla sig från kollektivtrafiken. Sånt där gillar jag inte alls, det är inte det minste kul alls att behöva trängas eller vänta på bussen i normala fall. Idag vill jag det definitivt inte!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Kollektivtrafiken har det tufft i dessa tider, många samhällen uppmanar till att ta sig fram på andra sätt. Hur gör du?

 • 14 september, 2020 at 21:16
  Permalink

  Håller återigen helt med dig. Sedan mars har jag bara åkt buss en enda gång och det var mitt på dagen med max fem passagerare, så det var lugnt. Är såååå glad att jag slipper rusningstrafiken med överfulla bussar/tåg här i Stockholm.

  Reply
 • 16 september, 2020 at 00:40
  Permalink

  Jag har varken körkort eller bil, så egentligen är jag beroende av kollektivtrafiken. Men sedan coronautbrottet i Sverige har jag inte åkt kollektivt en enda gång. Därför är jag också väldigt – alltså VÄLDIGT – begränsad i vardagen. Tyvärr. Samtidigt är det bara för mig att gilla läget. Har närstående som är i definitiva riskgrupper och jag vill inte riskera att dra hem något i onödan. 🙂
  Sandra Jönsson recently posted..Vackra skrivblad med blommor och fåglar

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.