Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Känna en frustration om det är så att jag är stressad. Grejen är den att Falun utvecklats till en riktig propp på senare år. Den här stan hade en tanke att dra bort trafiken från stan, och byggde då vägar som blev helt galna. Nu har trafiken istället ökat mer än förr, så ja man kan känna en hel del frustration ibland.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


4 kommentarer

  1. Då är Falun ungefär som Stockholm. Å nu under coronakrisen då man avrådas från att åka kommunalt tar de som inte jobbar hemifrån naturligtvis bilen in till sina arbetsplatser. Lägg därtill en massa ombyggnader och vägarbeten på E18 ja… Du förstår.

    1. Ja det blir ju extra påtagligt nu, är helt galet. Nu har de stängt av en bro i stan här också, vilket betyder att jag knappt kommer ut från mitt hus för vägen är verkligen proppad med bilar, bussar och taxi 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: