När jag var ung trodde jag att livet som vuxen betydde att…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Man hade ett mer fritt liv, jag såg verkligen framemot att bli vuxen för att ha mitt eget. Att bo själv och vara mig själv, det var verkligen något jag såg fram emot.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “När jag var ung trodde jag att livet som vuxen betydde att…

  • 16 september, 2020 at 21:16
    Permalink

    Det enda som var bättre eller kanske enklare när man var ung var väl att man inte behövde ta ansvar på samma sätt som man måste göra när man är vuxen. Åsså behövde man inte betala räkningar heller;-)

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.