Jag är helt galet trött. Ändå vaknar jag vid 2:00 varje natt med början i måndags… Eftersom jag sen inte kan somna om ger jag upp efter ett tag. Som nu när klockan närmar sig 4:00.

Det är Skilla som väcker mig. Hon springer upp och ner, skäller på mig oxj ska ut! Mitt i natten blir knäpp! Misstänker att hon ska till och ha sitt första löp, men kan det bara inte komma igång snart. Så fort hon kommit ut sen går hon och lägger sig och somnar. Om men hon kan hålla på hur länge som helst med att få upp mig, till slut ger jag upp och går ut i förhoppning om att få sova. Men då är jag pigg och kan inte somna om.

Jag hoppas detta försvinner nu på lördag när vi flyttat. Då kan jag stänga dörren till sovrummet, något som inte gör idag på grund av att det är saker i vägen i väntan på flytt till nya bostaden.

Imorgon kväll får vi nyckeln och på lördag flyttar vi in. Jag längtar!

Relaterade etiketter:


34 kommentarer

 1. Men usch så tråkigt, då förstår jag att du är trött. Min lilla är sån att vaknar jag mitt i natten då bara ska han ut för han fattar inte att det är mitt i natten.
  Hoppas det blir bättre och att flytten går bra.

 2. Åh fy vad jobbigt, att bli väckt är en sak, men att behöva gå ut också, usch!
  Hon är säkert orolig och känner på sej att något ska hända när du rört runt och packat inför flytten, det blir säkert bättre när hon bott in sej i nya lägenheten.

 3. Men så segt….och så typiskt att Skilla sover gott när ni kommer in igen medan du har blivit klarvaken. Får verkligen hoppas att hon slutar med det där nu när ni flyttar, annars blir det ju lite besvärligt.
  Det där med att bli vuxen ja….jag vet inte hur jag föreställde mig det, det viktiga var att få flytta hemifrån.

 4. Hoppas du hittar kraft till flytten på lördag. Men det är ju inte hållbart i längden att Skilla väcker dig mitt i natten. Du kanske kan gå ut med henne senare på kvällen så att hon sover hela nätter.

 5. Ibland kan unghundar behöva ut… i princip utan anledning.
  Teddy var ju sån när han var omkring 10 månader, jag höll på att bli galen å i hans fall kunde jag inte skylla på någon löpning 😉
  Kanske är det nått ljud som triggar vovvan ifall det är samma tid jämt?
  Nån granne eller liknande.

 6. koppen är underbar.
  är de såna innan de löper? tur ja har katter . ha ha nä de väcker oxå så vi stänger sovrums dörren selma öppnar dörren åt sina kompisar o ja kan ite somna om så jo det är samma

  nu har ni flyttat eller när va det ?
  hoppa denna natten blir bättre

 7. Förstår att du längtar, tänk att det är så nära nu. Så himla kul. Fy för att vakna så tidigt, men ibland sHar jag inte ens lagt mig vid det laget…sen går jag upp halv sju, blir tillslut bara en ond cirkel. Hoppas du får tagit igen lite sömn ❤️

 8. Det kommer ju inte funka i längden. Hoppas verkligen det är en tillfällighet. Först då jag läste tänkte jag att du hade det som jag hade en period. 3 på natten vaknade jag och hade så svårt att somna om och gav upp. Så spännande med flytt. Mycket jobb, men så roligt då det är klart.

 9. Jobbigt när man inte får sin nattsömn. När de ska löpa kissar de mycket mer och oftare så förhoppningsvis är det bara det. Då är det övergående. Vår ena hund fick urinvägsinfektion och det var samma beteende men det mest troliga är nog att löpet är på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: