Att vakna vid 2:00.

Jag är helt galet trött. Ändå vaknar jag vid 2:00 varje natt med början i måndags… Eftersom jag sen inte kan somna om ger jag upp efter ett tag. Som nu när klockan närmar sig 4:00.

Det är Skilla som väcker mig. Hon springer upp och ner, skäller på mig oxj ska ut! Mitt i natten blir knäpp! Misstänker att hon ska till och ha sitt första löp, men kan det bara inte komma igång snart. Så fort hon kommit ut sen går hon och lägger sig och somnar. Om men hon kan hålla på hur länge som helst med att få upp mig, till slut ger jag upp och går ut i förhoppning om att få sova. Men då är jag pigg och kan inte somna om.

Jag hoppas detta försvinner nu på lördag när vi flyttat. Då kan jag stänga dörren till sovrummet, något som inte gör idag på grund av att det är saker i vägen i väntan på flytt till nya bostaden.

Imorgon kväll får vi nyckeln och på lördag flyttar vi in. Jag längtar!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Att vakna vid 2:00.

 • 17 september, 2020 at 09:12
  Permalink

  Vad jobbigt att inte få sova, hoppas det läser sig och att du kan vila idag.

  Reply
 • 17 september, 2020 at 09:57
  Permalink

  Men usch så tråkigt, då förstår jag att du är trött. Min lilla är sån att vaknar jag mitt i natten då bara ska han ut för han fattar inte att det är mitt i natten.
  Hoppas det blir bättre och att flytten går bra.

  Reply
  • 17 september, 2020 at 10:08
   Permalink

   Förstår det, tror liksom att de lite följer ens eget sömnmönster eller nått :-o.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: