Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Denna lördag ska jag fira min älskade son Williams sextonårsdag. Tänk att jag idag klockan 12:55 har varit mamma i sexton helt fantastiska år. Mitt älskade barn, jag minns alla dina födelsedagar. Ditt första andetag och alla fina stunder med dig. Jag är så stolt över att vara din mamma! Stort grattis på din sextonde födelsedag som jag ska fira med dig idag!

14 kommentarer

 1. Stort GRATTIS till William och inte minst till dig som ju faktiskt födde honom då för 16 år sedan. Hoppas ni firar rejält.

 2. Grattis på 16 års dagen William <3

  Denna dag uppmärksammar vi att det är 30 år sedan muren mellan Väst och Östtyskland föll och Tyskland blev ett enat land (med motsättningar och fortfarande är det spänt mellan det före detta öst och väst.)

  Jag har haft kökstjänst idag 🙂

 3. Så flott å feire bursdager. Det er litt trist når ungene vokser til og snart har de et helt selvstendig liv. Stikker bare innom på besøk innimellom. Gratulerer med sønnen. Jeg er nå med på denne utfordringen, så du kan titte inn om du vil.

 4. Grattis till William, hoppas ni fick ett fint födelsedagsfirande.
  Visst är det hemskt hur fort åren går? Ena dagen följer man med till skolstarten och nästa tar de studenten….

 5. Vi tillbringade lördagen med att fira får yngsta dotter som fyllde år. Det blev ett trevligt kalas med mycket gott att äta och dricka.

  Ha en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: