Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 41: Skräp

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur ser det ut i din källare/förråd?
 2. Vad samlar du på dig mest?
 3. Vad i ditt hem behöver rensas ut?
 4. Är du bra på att rensa ur din mailkorg?
 5. Vad sparar du gärna som andra kastar?

Hur ser det ut i din källare/förråd?
Städat, utplockat och strukturerat. Vi flyttade ju precis hit. Jag ville absolut inte ha det som innan, så nu är det verkligen perfekt i förrådet.

Vad samlar du på dig mest?
Just nu konservburkar. Känns som man alltid har sådant nu sedan jag skaffade hund… Sedan kartongen verkar också ha en förmåga att försöka sig.

Vad i ditt hem behöver rensas ut?
Inget, jag rensade, slängde och skänkte innan flytten.

Är du bra på att rensa ur din mailkorg?
Jo, jag rensar ganska ofta. Blir stressad av massor med mail.

Vad sparar du gärna som andra kastar?
Skruvar, muttrar och sånt där från IKEA. Reservdelar blir tydligen alltid kvar…

21 Comments

 1. Fördelen med att flytta, att det blir så mycket rensande. Samtidigt också som det är jobbigt och tar mycket tid. Skönt att du känner att du har ordning på allt.

 2. Det är nästan så jag längtar efter att flytta när jag läser dina svar! Då måsta man ju rensa ut. Tänk så härligt! Ha det bra!

 3. Jag sparar också alltid på muttrar och skruvar och sånt. Har en hel låda nu och den är jag rädd om. Man vet aldrig när de kan komma till användning.
  Ha en skön helg!
  /Ingrid

 4. Skönt att ha rensat vid flytten, jag önskar att vi hade gjort det. Det gjorde vi till viss del men sen har mycket fortsatt att vara nerpackat för att vi inte har plats för dem ännu tyvärr. Men det kommer =)

 5. Visst är det skönt efter en flytt när man organiserat upp och gått igenom sina grejer. Fast jag har alltid släpat på några ”personliga” kartonger med dagböcker, foton osv. men har alltför sällan tid att kika i dem…
  Trevlig helg

 6. Den utmaningen kom ju i helt rätt tid för dig, alltså efter flytten. Tror att dina svar hade varit annorlunda om ni hade flyttat till en mindre lägenhet.
  Å att samla på ”rester” från IKEA – det gör min man också.

 7. Vad samlar jag mest på? Böcker? Jag tror det skulle vara det. Jag är väldigt dålig på att rensa överhuvudtaget. Tycker det är skönt när det är gjort dock 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.