Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo tack det har jag, två gånger till och med och båda inom loppet från augusti. Just nu avlöser förkylningarna varandra och som det är nu ska man vara hemma vid minsta symptom. Ny på jobbet och dessutom med små barn som huvudgrupp klart man blir förkyld!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


4 kommentarer

  1. Nej jag har inte testat mig.
    Nu när jag blev dålig i onsdags ringde jag 1177 som sa att det inte var direkt nödvändigt med någon test eftersom smittorisken häromkring är låg.
    Och ja jag vet inte men jag mår redan nu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: