Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Vår fyra för tre, i bild och text.

Ni har önskat bilder på vårat hem så här kommer det nu, det är väl i alla fall så gott som klart och jag mår bättre i foten och kan således visa. Ovan ser ni hallen ur olika vinklar. På min Instagram: Orsakullan kan du kolla på film från lägenheten i Storys, jag har även lagt till den i kategorin Hem & sånt (ligger längst bak). Jag visar inte några rum i lägenheten, dels Williams men även klädkammare och lilla toaletten.

På bilderna ovan ser ni vårat kök, jag ska köpa stolar till köksbordet jag fick av mamma. Det ska även på en vit duk är tanken. Det fina skåpet bakom är antikt och jag fyndade det på Blocket innan flytten. Det är helt magiskt och har slukat så mycket av min porslin. Längst upp ser ni mina Muminmuggar som ett exempel.

Rummet som vi lite fint kallar för salongen, den ligger bakom sofforna. Där har jag porslinet Vinranka, en tavla på min älskade och otroligt saknade mormor och här har vi ätit de senaste dagarna.

Vårat vardagsrum där vi har tv, lite porslin och bara myser och hänger i soffan.

Vi har trappa i lägenheten och på övervåningen finner ni mitt hörnskåp, här har vi lite olika dörrar och bland annat går en av dörrarna till vårat badrum.

Mitt sovrum är stort och rymligt. Här sover jag och Skilla om nätterna och jag ser ut mot ett trafikerat Falun varje dag.

Sedan har vi kontoret, därifrån jag ser rakt in i mitt gamla hem. Det är härifrån jag kommer att blogga, studera och jobba. Det är här nära och kära kommer få sova när de besöker oss. Här är det böcker, tidningar och dalaliv på det allra finaste sett. Här skapar jag magi!

Välkommen hem till oss! Hoppas du gillade den lilla titten in i vår vardag.

42 Comments

  1. Så fint du har hemma och vilken mysig lägenhet du fick tag i . Är verkligen lite avis. Blev genast inspirerad av att greja hemma, men svårt då mannen jobbar hemifrån och har gjort sen mars och vi har bara en tvåa.

  2. Vad roligt att få se hur ni bor! Det ser verkligen jättefint ut, ser stort och luftigt ut. Så bra att att bo så stort att du kan ha ett litet kontor. Tänker ett litet bibliotek när jag ser alla dina böcker.

  3. Tycker det ser super fint ut. Älskar verkligen det stora skåpet. Skönt att foten är bättre ❤️

  4. Alltså du har sjukt fint hemma de kan jag säga med en gång 🙂 älskar skåpet ni har i köket sen även skåpen som står på sidan av tv bänken 🙂 Ni har super fint verkligen ?♥️

  5. Wow vilken härlig lägenhet… Älskar när det finns en övervåning och då känns det som om man är i en villa….Du har verkligen fina möbler och vitrinskåpet var otroligt vackert… Förstår att ni trivs… kram

  6. Wow vad snyggt du har det och vilken härlig lägenhet ni fick och mysig kontor du har =) man kan till och med ligga i en säng och läsa =).. Helt klart du har fått det superfint =)

  7. Vilken fantastiskt fin lägenhet! Som jag sagt förut så förstår jag inte att du kommit i ordning så otroligt snabbt och det trots förkylningar och en tillplattad fot. Stor eloge!

  8. Vad mysigt det ser ut! Och vad skönt med eget kontor. Det är något jag också skulle vilja ha när vi ska kolla boende nästa gång. Hoppas du kommer att trivas fantastiskt i din nya lägenhet 🙂

    1. Det är det verkligen, trivs så himla bra här :). Åh ja så himla skönt med lite eget utrymme :D. Det hoppas jag, vi trivs bra redan nu så tror faktiskt detta kommer att fortsätta :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa