Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vad blir det till middag?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Men ska jag veta det? Har ingen aning om mat idag, det får helt enkelt dagen utse. Igår år vi en jättegott köttfärssås och spagetti som William tillagade. Verkligen så där galet god, och idag när den blev min lunch på jobbet gjorde den inte mig besviken heller.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

8 Comments

  1. Så duktig William är! Du har uppfostrad honom väl. Å spaghetti med köttfärssås är alltid en vinnare tycker jag.

  2. I gruvan serverades vi panerad sej och det var väl helt okej. I morgon blir det bruna bönor och då vet jag en som inte kommer att äta… Köttfärssås och spagetti är alltid ett säkert kort och kul att ni hjälps åt med matlagningen 😀

  3. Idag blir det nog ingenting alls till middag, bara lite småplock. Ska nämligen gå och äta en rejäl lunch vid 14 (spanska mattider) och då lär jag inte orka mer än lite frukt framåt kvällningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa