Vad blir det till middag?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Men ska jag veta det? Har ingen aning om mat idag, det får helt enkelt dagen utse. Igår år vi en jättegott köttfärssås och spagetti som William tillagade. Verkligen så där galet god, och idag när den blev min lunch på jobbet gjorde den inte mig besviken heller.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Vad blir det till middag?

 • 13 oktober, 2020 at 17:54
  Permalink

  Så duktig William är! Du har uppfostrad honom väl. Å spaghetti med köttfärssås är alltid en vinnare tycker jag.

  Reply
 • 13 oktober, 2020 at 19:03
  Permalink

  I gruvan serverades vi panerad sej och det var väl helt okej. I morgon blir det bruna bönor och då vet jag en som inte kommer att äta… Köttfärssås och spagetti är alltid ett säkert kort och kul att ni hjälps åt med matlagningen 😀

  Reply
 • 14 oktober, 2020 at 12:40
  Permalink

  Idag blir det nog ingenting alls till middag, bara lite småplock. Ska nämligen gå och äta en rejäl lunch vid 14 (spanska mattider) och då lär jag inte orka mer än lite frukt framåt kvällningen 🙂

  Reply
 • 14 oktober, 2020 at 18:24
  Permalink

  Åh, det där med att komma på mat varenda dag är så himla jobbigt ibland tycker jag! Men här blir det kyckling-tacos! 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: