Jag kom på att jag inte visat er min tipspromenadsvinst. Jag vann choklad och två jättefina ljusstakar från Orrefors Jernverk. Det var sista tipspromenaden för hösten som Lions i Falun anordnade i september och den gick runt Falu Gruva, som alltid.

22 kommentarer

 1. Jättefina ljusstakar!
  kul med tipspromenad, hur ofta har de ordnat dem? Här ordnar de gemensamma promenader på söndagar, vet ej hur ofta, jag har tänkt gå med vid ett par tillfällen, men det har inte blivit så.
  kram

  1. Visst är de :). De brukar ordnas först på våren (april) sedan hösten (september) varje år. Men i våras vad det inget, nu på hösten vågade de dock :). Var inte på grund av covid.

 2. Grattis till vinsten =) dom var super snygga =)Vilken fin vinst du fick . Det är så kul när kommunen ordnar sånt, Öland gjorde mycket saker när jag bodde där och jag saknar verkligen ön, det uppskattas det dom gör

 3. Men åh vilken fin vinst! Jag hade blivit glad nog av att få såna där goda belgiska chokladpraliner, och så fick du dom fina ljusstakarna också!😃 Den promenaden skulle jag gärna ha varit med på, men det är ju förstås inte säkert att jag skulle ha kammat hem någon vinst😄
  Lillan Kind recently posted..En otrolig meditationsupplevelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: