Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

My little pony förstås, det vet alla ni som följt mig ett tag tror jag. Det är helt klart min lilla nördiga grej!

14 kommentarer

  1. åååh jag tänkte på dig när jag var på en ställe som har gamla saker, hittade flera påsar med dessa… ett tag ville jag köpa och skicka de till dig men sen kom jag på att jag är inte säker på vilka du har S Några tyckte jag dock att du inte har/visat (aaah jag gick in på din blogg då och letade runt, hahahaa… tog tyvär för långt tid så jag gav upp sen). Tyckte det var lite roligt att du kom upp när jag såg leksakerna =D Ta hand om dig, ha en fortsatt TREVLIG VECKA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: