Reklam

Black Friday & Julklappar.

Inlägget är i reklam för Fyndiq.se.

Trots att många försöker förneka att vi närmar oss mörka november, får vi nog ändå ta och inse att den närmar sig med stormsteg. November betyder mörker i mängder, och finhösten förvandlas drastiskt till fulhöst. Jag brukar dock ha en sak jag ser framemot i november sedan några år tillbaka och det är Black Friday, det är den dagen jag brukar se till att handla årets julklappar på. Jag vet att det är delade meningar kring den dagen, men för mig så känns det någonstans ändå som att jag kan spara några slantar samt slippa julklappsstressen sen i december. I år känns dessutom Black Friday 2020 extra viktigt eftersom det är Covid19 och jag är absolut inte intresserad av att hänga i stan för att handla. Samtidigt som jag vill ha kvar centrum handeln så skärmas jag alldeles för mycket av den ökade smittan som nu går, och det kommer medföra fler webbköp för egen del.

Någonstans är jag nog också sådan att jag tycker det är roligt att spara pengar, och redan nu har jag tänkt ut en perfekt sak jag ska handla under Black Friday, vad kan jag ju inte skriva som du säkert förstå, det finns människor som läser här. Men roligt är det och jag tror det kommer bli uppskattat. En sida som har mycket roligt att handla är Fyndiq. Jag gillar Fyndiq då jag handlat mycket därifrån tidigare, leverans tiderna är verkligen super och utöver det så får jag medge att jag hittar fynd där som jag inte hittar på andra platser. Jag har handlat allt från sminkborstar till tillbehör till min smartphone. Så det är en given plats för mig att besöka när det blir Black Friday, för vill jag fynda så känns det ju självklart att välja den bästa fyndplatsen för detta.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: