Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Kost och hälsa är något som…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Stressar mig eftersom jag har ätstörning, jag har alltid det där i huvudet och det triggar som bara sjutton. Jag önskar att det inte var så, men tyvärr har ätstörningen ett bo i mitt huvud och triggas av just kost och hälsa.

12 Comments

  1. Jag förstår dig fullt ut där. Triggas något enormt av alla sunda människor. För mig handlar nog hälsa om balans. Därför jag mest tror på viktväktarna då vi pratar livstilsförändringar. Äta sig till en normalvikt. Unna sig ibland och ta bort förbudstänket. Det om något triggar mig att hetsäta.

  2. Men fy vad jobbigt att ha dom tankarna jag är väldigt försiktigt med sådan träning som har med viktnedgång att göra då jag själv haft en ätstörning

  3. Jag kan förstå att det triggar dig och många andra. Kost och hälsa har oftast som syfte att äta bättre för att bli smalare. En sund kropp borde vara utgångspunkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa