Hemma hos mig Rejält fynd på Marketplace.
Hemma hos mig Loppis & second hand

Rejält fynd på Marketplace.

Ibland så finns det bara där, fynden på Facebooks egen köp och säljsida Marketplace. Sedan jag flyttade till lägenheten har jag letat efter stolar till mitt köksbord jag fick från mamma och hennes man. Jag har haft ett bord i salongen, samma bord jag tidigare haft som köksbord men har så klart velat ha stolar till mitt nya köksbord med. Så igår kväll så såg jag att en sålde fyra stolar för 150 kr, jag slog till.

Nu har jag fyra stolar till vårat köksbord, i salongen finns det ett bord med sex stolar. Jag har alltså sammanlagt 10 sittplatser vid borden, sedan har jag två sittplatser vid barbordet också. Gäster när ni kommer på besök finns det plats för er, och skulle fler än 12 människor komma hit finns det självklart plats i soffan också.

Men nu talade jag ju om köket, och de fyra nya stolarna jag köpte för ynka 150 kronor. Jag är verkligen så nöjd!

34 Comments

 1. Älskar market place och andra köp och säljsajter där man kan köpa det andra tröttnat på men som är i gott skick och för en billig peng. De där stolarna var ju superfina och jag menar…. vad kostar 1 sån stol som ny???? Hiskeliga summor.

  Så grattis till fyndet. 😀

 2. Woah! Vad fina de var och det passade så bra in hemma hos dig. 🙂 Grattis till fyndet! Önskar att jag med kunde göra såna fynd. 🙂

 3. Du ska verkligen vara nöjd, de passar ju perfekt in där och för nästan ingen peng alls. Jag vet ju också att det finns överdrag att sätta på om man vill byta färg ibland.
  Nu får du visa salongen också, jag blev nyfiken, hihi

 4. Men gud så fint de blev 🙂 Och älskar att stolarna är som vitklädda så där 😀 De piffar verkligen upp rummet och med det där snygga skåpet där bak – ja ni har de sjukt fint 🙂 tänk så mkt snyggt man faktiskt kan hitta 😀
  Blondina recently posted..VILKEN HELVETES NATT

 5. Det där var verkligen ett fynd tyckte jag, Såg superfint ut. Borde kanske kolla mer på begagnat jag med. Vi behöver också ett nytt köksbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: