Fem en fredag

Fem en fredag v. 44: Aldrig säga aldrig.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Nämn ett band/artist du gillar men aldrig har sett live
 2. Vad är en maträtt du aldrig testat?
 3. Vilket land tror du att du aldrig kommer besöka?
 4. Vilken aktivitet tror du att du aldrig kommer testa?
 5. Vad är något du gjort men innan trodde du aldrig skulle göra?

Nämn ett band/artist du gillar men aldrig har sett live?

Är väl de flesta. Men Beatles då

Vad är en maträtt du aldrig testat?
Surströmming, kommer aldrig prova heller. Den lukten!

Vilket land tror du att du aldrig kommer besöka?
Typ alla utanför norden. Är alldeles för rädd av mig för att resa.

Vilken aktivitet tror du att du aldrig kommer testa?

Jag vet att jag aldrig kommer testa extrema aktiviteter. Har verkligen inget behov av det.

Vad är något du gjort men innan trodde du aldrig skulle göra?
Åka kryssning. Jag var helt på det klara med att någon kryssning skulle aldrig ske. Det gick bättre än jag trodde när jag åkte men var ändå rädd och nervös.

23 Comments

 1. Det där med att åka på kryssning kan jag verkligen instämma i. Trodde inte att det var min grej, men efter att ha testat en gång så var jag fast. Nu har jag korsat både Atlanten, Stilla Havet och Medelhavet på bara några år. Tyvärr ser jag inte nån kryssning inom nån snar framtid. Nu får vi bara åka runt i vår egen region (Valencia) om ens det, reglerna ändras hela tiden…

 2. Trots att jag är värmlänning så har jag lärt mig äta surströmming. Lukten känns mest när man öppnar burken. När man sitter och äter känns den inte. Men det är bra att sitta ute och äta. Annars kan det lukta surströmming inne nästa dag, och det är inte så kul 😉
  Robert W recently posted..Fem en fredag v. 44: Aldrig säga aldrig

 3. Du går glipp av mye spennende og flott om du ikke tør dra utenfor Europa. 🙂 Men hver sin smak. Jeg reiser gjerne til passer der det er ikke er så mange andre turister. Men er en stund siden nå da.

 4. kryssning har jag aldrig funderat på. inbillar mig att jag skulle bli alltför rastlös. tror att jag skulle kunna tänka mig att smaka surströmming. åker gärna långt iväg

 5. Vänta bara! Du kanske ändrar dig med att inte resa till länder utanför Norden. Jag menar du åkte ju på en kryssning också och gillade den;-)

 6. Surströmming är gott, men doften lockar kanske inte, hihi!
  Va kul att du gjort en kryssning, det var lite kul i alla fall ?
  Extrema aktiviteter är inget för mej heller, det är helt otroligt att jag provat parasailing!
  HA en trevlig helg!
  Kram

 7. Bra att du utmanar dina rädslor, man kan ju ta små pyttesteg. Att bara leva i sin komfortzon är nästan lite tråkigt. Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: