Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tänker väl att man inte kan påverka datum direkt, dock vet jag någonstans att många blir upprörda när Halloween infaller samtidigt som alla helgonsdag. För egen del är det helt okej dock, brukar sällan vara några som går här ändå.


8 kommentarer

  1. I andra länder är det 1 november som gäller som Alla helgons dag. Har aldrig förstått att vi daltar med den dagen här i Sverige, speciellt då 31 oktober och 1 november i år heter precis samma sak i kalendrarna. Men egentligen bryr jag mig inte…

  2. Det är två helt olika traditioner och helger så mig påverkar det inte. Datumen kan vi knappast rubba på. Däremot så tycker jag det är viktigt att man känner till vad dagarna står för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: