Inlägget är i reklam för Testson.

Lekplatser och lekställningar, sånt där som alltid är jättekul när man är barn. Sådant där som man som förälder tycker är lika roligt att låta sina barn leka med. Jag tänker ofta på hur det såg ut med gungställning när man själv var barn. Jag tänker på hur säkra det var då mot idag? Förmodligen var det ingen som tänkte på risken att en gungställning skulle välta och man lät oss hänga knäveck på sidan av gångställningen som knappast var förankrad i marken på sådant sätt som idag. Då var det nog inte tal om att saker skulle testas, utan man fick helt enkelt göra vad man ville och om man nu skulle skada sig så var det självklart en chock för alla inblandande.

Idag så förutsätter man att lekplatser är säkra, numera så läggs det massor med tester för att kolla säkerheten och man känner sig lugn i att denna lekplats har gått igenom alla möjliga säkerhetstester innan den hamnade här på min tomt. Det känns därmed skönt att kunna landa i Testson som skriver utförliga beskrivningar om olika gungställningar. Här får du veta exakt vad du skulle behöva till din gungställning, det finns allt från budget alternativ till lyxigare och där får du också veta om just denna gungställning är bra och varför. Vi vill ju alla att barn ska vara säkra, mardrömmen i att ens barn skulle hamna under en gungställning vill man ju inte ens föreställa sig. Så för mig känns det självklart att läsa på hos Testson, då vet man precis allt man behöver veta efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: