Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Försäkra din bostad.

Inlägget är i reklam för Villaförsakring.se

Många i min närhet flyttar nu till villor. Det är kanske lite så så här i tider som dessa, man vill ha något nytt att se framemot. Jag säger inte att covid19 är enbart anledningen men jag tror att många längtar efter att få blicka framåt och göra någonting nytt. Att köpa en villa betyder för många också frihet, en frihet i att ha sitt eget hem och att skapa sina egna drömmar. Därmed förstår jag att man köper det där drömhuset och flyttar in, boar in sig och känner att livet verkligen är riktigt härligt.

Vad många kanske däremot mitt i sin dröm inte tänker på är hur viktigt det är att ha en villaförsäkring på sitt hus. Man ska ju inte tro att saker och ting kommer att krångla men man vet aldrig, det är så mycket som kan ske i ett hem. Tänk dig att du skulle få skador på värmepannan, eller att det blir storm likt det brukar på vintern. Den stora fina granen utanför huset får stormen tag om och hela trädet rasar rakt över huset. Då vill man verkligen inte vara personen som står där utan sin villaförsäkring. Bor man i lägenhet löser sig oftast sådant här automatiskt, det är hyresvärden som får fixa med skadorna och man kan lägga över huvudvärken på kostnaden till någon annan. Men om det nu råkar vara så att du är villaägare är det ju något helt annat, då måste du och ingen annan ta tag i detta och du måste betala. Det är vid sådana fall som just försäkring är så viktigt.

Jag älskar försäkringar, det är något jag alltid ser till att ha. Visst låter det säkert konstigt att se försäkringar som något man skaffar sig vitt och brett. Men för mig som person så känns det som min livlina om något skulle gå snett. Visst ska man inte oroa sig så mycket, men tillhör du precis som jag en person som vill ligga steget före känns det oerhört viktigt att ändå fundera på att skaffa en riktigt bra försäkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa