Inlägget är i reklam för Leksakscity.se

Ibland talar man om att alla blir vuxna någon gång, och alla slutar tycka att leksaker är roligt. Jag tror aldrig att det kommer att stämma in på mig, jag har alltid älskat leksaker och att bli mamma fick mig att förlänga leken ännu mera. Nu är sonen sexton år och leker inte, men jag har ett yrke där leken ändå alltid spelat stor roll och jag någonstans vet alltid kommer att göra det. På Leksakscity finns det massor av fina leksaker för barn, har du tittat in där någon gång?

Släpper man in mig bland leksaker så är jag likt ett barn och ska spring runt och pilla på allt. Nu är detta visserligen begränsat i och med covid19, men jag tänker utifrån det vi ändå en gång kallade för det normala. Det är helt klart min grej att ställa mig vid Skördaren John Deere och pilla på den, vända och vrida och testa funktionerna. Precis på samma sätt som min son gjorde som liten, det sitter lite i mina fingrar att vilka prova olika leksaker.

Jag såg att det finns en Radiostyrd Volvo grävmaskin på Leksakcity och jag tänkte direkt vad min son som liten hade älskat saken. Som liten älskade han allt vad som bilar hette, det var helt hans grej. Traktorer, grävare och lastbilar, hela hemmet var fyllt med detta och han kunde alla bilmärken när han var två och ett halvt år. Jag skojar inte med den saken utan det är helt sant, han satt i bilen och rabblade bilmärken varje gång någon åkte förbi. Jag minns en gång när vi gick på parkeringen vid ICA Maxi och går förbi en bil. Jag hör sonen säga märket och tanten som ägde bilen bara gapade och sa; HUR visste han det?! Jag sa; Han älskar bilar. Jag tror att hela hans intresse för bilar kom av att han fullkomligt älskade att leka med dem, det är ju lite som märket Bruder som har diverse olika bilar och tillbehör, sånt där som var min sons grej en gång i tiden och som jag fortfarande minns så väl.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: