Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Söndag idag, hur spenderar du den?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Idag har jag och Skilla åkt ut till Björn. Jag hjälpte honom att städa och möblera. Skilla la sig bredvid Williams katt Harry en stund vilket var jättemysigt att se. Sedan har jag lagat middag hemma åt mig och William. Även tagit en kvällspromenad, snart är det dags för sängen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka igen.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.