Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag köper skor så sällan jag bara kan. Alltså det är det absolut tråkigaste jag vet att lägga pengar på skor, dyrt är det och tråkigt är det. Jag tycker absolut inte det finns något kul med att prova skor. Eller ja, möjligtvis på sommaren.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.


4 kommentarer

  1. Håller med dig. Envisas dock med att köpa så billiga skor att de slits snabbt och därför har man fått köpa nya ofta. Förra vintern unnade jag mig ett par dyra kvalitets vinterskor som jag nu hoppas ska hålla länge.

  2. haha näe kul vet jag inte direkt heller om jag tycker det är, och ofta tar det sån tid med ba när den skon ser konstig ut. ah men den ser bra ut fast det gör ont i stortån finns den i en storlek större. Näe nog finns det roligare saker att shoppa allt som man inte behöver känna efter i stortån medans man handlar liksom. 😂❤
    jessica recently posted..vecka 46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: