Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken var din senaste oväntade utgift?
 2. Vad är en trevlig överraskning?
 3. Vad är något du inte kan hitta?
 4. Vad gömmer du dig från?
 5. Vad gör du vid oväntat besök?


Vilken var din senaste oväntade utgift?
Var nog tvättbollarna jag köpte igår. Skulle torktumla min vinterjacka så köpte det i panik.

Vad är en trevlig överraskning?
När mamma kommer hit oväntat.

Vad är något du inte kan hitta?
Björns mortel som försvann i flytten…

Vad gömmer du dig från?
Människor, försöker undvika i största möjligaste mån nu när det är covid19.

Vad gör du vid oväntat besök?
Får panik, jag vill veta innan någon kommer på besök. Brukar bli lite bättre efter en stund dock.

25 kommentarer

 1. Er vel nokså lik deg på siste spørsmål … panikk rett og slett. Men likevel savner jeg den tia da folk bare stakk innom. Er ikke slik lengre.

 2. Sån fin bild på dej och vovven!
  Kul att läsa andras svar i “fem en fredag”. Ja, visst försöker man hålla sig undan det trista viruset, svårt bara när man jobbar med människor.
  Ser nu att din son och jag delar samma födelsedag den 3 oktober! Då föddes jag i Falun, dock för en herrans massa år sedan!
  Ha en skön helg!
  Kram

  1. Åh tack :D. Visst är det kul. Ja det blir ju svårt då, man utsätts för det hela tiden. Åh så fint :D. Härligt också att även du likt honom är född i Falun. Antar att du är född på gamla förlossningen precis som han.

 3. Alltså att tappa bort en mortel är väl en konst. Jag menar mortlar vägar ju ett ton. De kan ju inte bara försvinna. Den dyker säkert upp när du minst anar det. Kolla kartongerna i förrådet. Den kartongen som väger tyngst innehåller morteln;-)

 4. Mortlar är bra och dyrbara. När vi får in en på loppis så blir den såld direkt! Spontana besök idag är no-no, då får man gå ut och umgås på hundpromenad eller liknande.

 5. Haha jag är likadan får jag oväntad besök får jag lite panik för det var inte det jag hade planerat. Jag vill veta först så jag är mentalt förberedd 😀

 6. Människor gömmer jag mig också från. Var på maxi häromdagen och så fort någon kom nära så gick jag långa omvägar. Vill inte ha kontakt med folk som jag inte träffar i vanliga fall. Mammabesök är alltid trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: