Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ofta kollar du på tv?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tittar inte överdrivet ofta på tv. Vi har en här hemma, och har streamingkanaler vi använder den till. Dock vanliga ”tv-kanaler” har vi inga. Jag minns knappt när jag såg på SVT senast som ett exempel.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

6 Comments

  1. Jag kollar på TV så gott som dagligen (via webben). Åtminstone nyheterna, sen är det vissa program jag följer som exempelvis Idol.
    Fast jag tittar ytterst sällan direkt, det är så skönt att det finns play-kanaler.

  2. Vi har två tv-apparater, eftersom vi gillar olika saker. Själv tittar jag bara på fotboll, BBC-nyheterna och engelska deckarserier.

  3. tittar väl inte så mycket på “traditionell” tv (barnen ser på finlandssvenska motsvarigheten till bolibompa, buuklubben). Fråga däremot inte hur. mycket tid jag lägger på olika playsidor eller tex youtube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa