När jag var liten fick jag bebismupparna som bokmärken. Jag måste varit yngre än sex år men jag minns det fortfarande. Det som hände senare var i alla fall att jag bytte bokmärken med en klasskamrat och då främst dessa.

Sedan jag var liten har jag sedan ångrat detta. Inte så att jag sa det, utan mer en känsla av att, varför bytte jag bort dessa bokmärken? Så satt jag på Tradera förra veckan och hittade dem, ja inte samma som jag själv hade men samma sort. De kostade 11 kronor plus porto.

En känsla av att hittat en gammal skatt dök upp inom mig. De är nu tillbaka till mig.


32 kommentarer

 1. Vad lustigt att du skrev om bokmärken just idag. Igår satt jag och funderade på det. Mitt ena barnbarn älskar klistermärken, och funderade då på om hon skulle gilla bokmärken också, Tänkte köpa åt henne och se. För visst finns det fortfarande att köpa?

 2. Oj, nu fick jag nästan lust att gå ut i förrådet och hämta mina bokmärkespärmar…jag hade två, en med märken jag kunde tänka mig att byta bort och en med sådana jag inte ville byta, mina kompisar fick främst se den första så att de inte skulle tjata för mycket på mig….det har sin lilla historia med bokmärken. Mupparna hade inte kommit som bokmärken när jag var liten…

 3. Det är så roligt att man kan hitta i stort sett allt på Tradera. Förstår att du ångrade att du bytte bort bokmärkena med mupparna. Kul att liknande nu är i din ägo igen.

 4. Jag kan tänka mig att du ångrade dig när du bytte bort bokmärkerna när du var barn. Jag minns att jag också ångrade mig när jag bytte borta min bokmärken. Minns att jag hade väldigt fina änglar som det var glitter på. Vad roligt att du hittade liknande bokmärken som du hade. Jag förstår känslan av att åter vinna en skatt från barndomen 🙂

 5. hade ju massa bokmärken med änglar och allt med glitter på oxå speciella då
  jodå bokmärken va en stor sak ett tag
  Hoppas du är piggare nu och har det bra.
  trivs ni i det nya? som ja läste ändå =)

  ha en fin tisdag kram

 6. Nostalgikänsla 😍 jag hade bokmärken med bebisar på som jag inte ville byta bort. Sedan när det kom bokmärken med glitter på tyckte jag var fantastiskt fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: