Inlägget innehåller obehagliga bilder!

Okej så jag var till vårdcentralen igår för att ta bort stygnen. Det gick bra till vi ser hur det börjar glipa och öppna upp sig! Sjuksköterskan får där med tejpa och jag ska på återbesök på fredag. Visar sig även att jag ska använda kirurgtejp i 3 månader framöver. Alltså detta helvete! Ont har jag också, och nu när det öppnades en bit igen blev jag faktiskt rädd. Det här känns obehagligt för min del.

Som ovan såg knät ut när hon tog av förbandet. Sytt och ganska fint ändå. Jag känner ju inget på benet så någonstans där kan jag då inte klaga.

Desto mindre roligt var det att se efteråt när det började glipa. Jag är så rädd att allt liksom ska öppnas upp igen. Känner rädsla för att åka till jobbet, eller göra saker rent spontant. Jag blir liksom orolig av denna sak. Det här är inget man önskar någon annan. De bilder som kommer nedan är hur benet såg ut efter olyckan.

TITTA INTE OM DU ÄR KÄNSLIG!

Visst det det mycket bättre ut än där för två veckor sedan, men jag känner fortfarande oro. I huvudet så retas tanken med att benet ska öppnas upp som då. Det skrämmer mig! Trots att jag förstår orimligheten!

17 kommentarer

 1. Så jobbigt! Var det normalt sa de?
  Blev du inte sjukskriven längre? Förstår mycket väl att du är orolig. Hoppas det bättrar sig fort nu.

 2. Förstår oron, speciellt när man är där för att ta bort stygnen och ser att det inte alls har läkt ihop helt. Hoppas på förbättring inom kort! 🙂

 3. Vilket fantastiskt sy-jobb läkaren gjorde med ditt ben. Bra att du vågade lägga upp efter och förre bilder som jämförelse.
  Du behöver nog inte oroa dig att såret kommer att spricka upp. Det är ju ett ganska brett sår, och det läker olika fort på olika ställen. Ja, roligt är det ju inte, och ont gör det också så den kombon gör nog att du oroar dig. Men det är igen fara. Styrkekram:-)

 4. Oj, det var verkligen en rejäl skada som du råkade ut för. Sår över knäet har en tendens till att glipa så det låter klokt att tejpa under så lång tid.

 5. Aaaaaaaaaaaaj!!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱
  Det där borde du ju ha sytt ett tag till.
  Stället det sitter på gör ju att det har lätt för att gå upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: