Hej Marie heter jag men kallas för Mirre och det är väl det alias jag använder på bloggen. Jag har bloggat i många år, faktiskt sen 2004. Jag hoppas att jag fortsätter i fler år till. Min blogg förknippar man nog mest med foto.

Fast jag har fler intressen och har även plats för dem på bloggen också. Min blogg är den vardagliga konstnären inom mig kan man säga. Jag vill förmedla mina känslor i bild och text till er. Fast det som talar mest för min blogg är nog trots allt då foto, det är min nisch har jag fått höra. Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?

Men foto har sin charm även i det vardagliga och det är det som jag även vill få fram också i min blogg. Jag vill även visa er vem jag är utan att bli för personlig.

Därför tror jag att vi kan hitta något gemensamt med varandra så välkommen in till mig på sweetwordsbymirre.com.

Vi ses där.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: