Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag älskar teknikens under. I ärlighetens namn skulle jag haft betydligt färre människor i mitt liv om inte det digitala fanns. Bara alla er jag följer på bloggarna, eller som är här dagligen. Vänner och bekanta som man inte ser så ofta i verkliga livet men ses på datorn. Att kunna plugga på distans och se varandra genom digitala verktyg. Det är ju helt fantastiskt!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommentarer

  1. Javisst är det fantastiska och framför allt i dessa tider! Så många härliga och fina människor man har träffat via bloggen som man aldrig stött på annars!

  2. Kan bara hålla med. Tycker att det ”digitala livet” i form av bloggar (bland annat) är helt suveränt. Då kan man vara social trots att man inte möts irl. Å just det har blivit ännu viktigare nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: