Ja precis som den gamla barnvisan Kungens lilla piga. Så har jag städat idag, jag har dammat och dammsugit, diskat och plockat i och ur diskmaskinen. Jag har även skurat golven så nu är det verkligen julfint hemma.

Inte för att det egentligen är något viktigt denna jul. Vem kommer man att träffa ändå? Livet just nu är ju verkligen inte som tidigare.

Hoppas du har en fin söndag i alla fall. Sista advent idag och denna månad har jag inte tänt ett endaste advensljus.

Relaterade etiketter:


17 kommentarer

 1. Men vad duktig du har varit min vän 🙂 Jag funderar på att städa i veckan ärligt talat 😀 Överraska sambon lite hehe. De behövs garanterat 😀

  Men gud så söt ju och med tröjan på 😍
  Blondina recently posted..SHARE WITH LOVE

 2. Även om det inte är samma fröjdefulla jul så vill man ha gjort det där med julstädning dagarna innan. Jag har gjort min egna rödbetssallad så den får stå och mogna till sig=)
  Ha det gott!
  Kram

 3. Vilken söt bild på Skilla i tröjan. Du har verkligen lyckats med att bloggdressera henne så fint. Hon är en riktigt bra fotomodell.
  Duktig tjej med julstädningen! Å du, vi har inte heller tänt ett enda ljus, vilket kan bero på att vi inte hade någon adventsstake;-)

  1. Visst är hon 😍. Haha jag antar att hon fått samma lilla “uppfostran” som sonen fick som liten 😅. Skönt med den saken. Jag köpte en så söt förra året, en gris så är mest därför jag skulle velat tända den.

 4. Det är inte så roligt under tiden att städa men känslan efteråt när det är rent och fräscht är ju oslagbar. Nej den här julen kommer verkligen inte bli som vanligt. Försöker tänka att det inte kommer bli sämre utan bara annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: