Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Regeringen bestämde att det inte blir något sådant för oss. Så ja ingen rea då, fast jag kan ärligt säga att jag undrar om inte flera företag kommer rea ut ändå? På nätet eller genom att erbjuda någon enklare lösning på sakerna. De vill väl ut med julgrejerna nu till förmån för våren?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 kommentarer

  1. Har fått hur många rea-mejl som helst av företag som rear sina varor på nätet. Har inte varit i Täby Centrum idag, så jag vet inte om det var mycket folk där. Skulle gissa att många affärer även genomförde sina reor trots rekommendationen att låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: