Jag måste varit riktigt snäll 2020, för jag fick så enormt fina julklappar. Från mamma och min bonuspappa fick jag en såskanna från Gefle porslin och märket Vinranka. Jag blev verkligen så glad! Den är enorm och jag kunde verkligen inte ens föreställa mig att jag skulle få den.

Från William och Björn fick jag två jättefina Muminmuggar, de är på väg att försvinna nu vid årsskiftet så det var jag jätteglad över. Sedan från Falu kommun så tog jag en Mumin serveringsskål som heter Vänskap. Vi fick presentkort på 300 kronor från Falu kommun så det kändes verkligen väl värt att köpa den som julklapp därifrån.

Tusen tack för allt fin jag fått! Jag är så glad!


18 kommentarer

  1. Min dotter jobbar också inom kommunen, hon fick 5000 i bonus, när skatten var dragen ihop med lönen blev det ca 2200 kvar av den bonusen, hon tog en konstkurs på distans för akvarell +hon fick lägga till lite själv, men hon var glad och nöjd… Bra att man visar uppskattning till sin personal som jobbar och ställer upp i vått och torrt…. UNDERBARA presenter du fått, fick allt det jag önskade mig också 😊Ha en fin fortsättning i mellandagarna, kram

  2. Du har verkligen varit snäll detta år. Å jag kan inte komma på någon som skulle förtjäna dessa fina föremål mera än du. Speciellt med tanke på hösten och alla dina “olyckor”. Fantastiskt fina presenter! Din familj vet precis vad du vill ha:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: