Vintern är lång och kall, men om jag ska fundera på något roligt? Så får jag väl säga att, om det mot förmodan blir snö så kan man alltid försöka sig på att göra klassiska roliga barnsaker som att bygga en snögubbe, göra en snöängel eller varför inte kasta snöboll på någon?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


12 kommentarer

  1. Ja man kan väl hoppas att det kommer lite snö trots allt, även om det inte känns som det kommer. Men jag skulle nästan göra vad som helst för lite snö med barnen just nu, speciellt i dessa tider.

  2. Som jag saknar en riktig vinter. Bor ju på fel ställe för det Göra snöänglar, snöbollskrig osv. Sen hade jag velat åkt skridskor i år med barnbarnen, men det går bli nästa år.

  3. Vi och våran dotter med hennes kompis tog vara på snön som var här i sthlm tre dagar. Vi byggde snögubbe, gjorde snöänglar, åkte pulka.

  4. Jag vet inte något roligt man kan göra på vintern. Men detta har varit den tråkigaste julen ever, så jag är inte den som vet nåt roligt alls just nu, så lyssna inte på mig😜
    eval8 recently posted..God jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: