Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Promenad, slaskväder och halka.

Tog mig en promenad idag med Skilla. Blev en längre stund och för mig var det så himla skönt att kunna röra på sig. Varje dag när benet låter mig göra något nytt är helt klart ett framsteg.

Skilla var nöjd med promenaden hon också, jättekul när man får göra saker så där. Det enda negativa var att vädret var totalt värdelöst. Halka avskyr jag på alla sätt och vis.

Så här vid ledighet passar jag på att röra mig, men även titta på serien. Först ut var sista avsnitten av vår tid är nu precis efter att de kom ut och nu ser jag på: Störst av allt på Netflix. Det är ju en sån där serie många verkar kollat på, hittills verkar den bra i alla fall.

12 Comments

  1. Gillar bilden:-) Snacka om att njuta av doften av hyacinten där:-)
    Här har det duggregnat hela dagen idag och igår. Inget promenadväder här heller. Men det är ju jättebra att du kan ta långpromenader med ditt skadade knä. Kan berätta att min bästis Yvonne som opererade sitt knä samma dag som du föll omkull i skogen fortfarande knappt kan gå hundra meter utan att det gör ont. Hon syddes bara med tre stygn. Så du måste ha världens bästa läkkött.

  2. Skönt att du kan komma ut och gå en längre sträcka nu att det är så pass bra i benet nu. Du fråga vilken grannstad och då var det Sala =D

  3. Skönt att komma ut på promenader men onte i halka. Serier tittar jag gärna på och det har blivit en hel del spanska. Vill önska dig en god fortsättning och Gott nytt År 2021
    Kram

  4. När man väl tar steget & tar sig ut så är det Faan skönt ?. Så skönt att benet gör framsteg ❤️.
    Jag gillar heller inte halka. Fy! Blir så stel då.

    Serie & film blir det mycket nu när man är ledig. Så mysigt & skönt ?. Inga måsten. Bara slapp ?

    Ta hand om dig❣️

  5. Det är alltid skönt med en promenad. Hur går det med ditt ben nu? Vår tid är nu är helt fantastiskt, och har även sett störst av allt. Nu är det familjen Bridgeton som gäller för mig, samt att vi ser färdigt på once. Den sista är inte alls lika bra som i början, men vill ju se färdigt på den iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.