Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det känns nog märkligt att det går mot vår så här i denna tid. Fördelen med påsken är ju att det kan vara som vår i luften vid den tiden. Nu är påsken i början av april i år. Så mina syskon kommer fylla år under påsken detta året. Min lillebror och lillasyster delar ju födelsedag den 1 april. Men det blir bra med högtid då, en skön sak med att jobba i skolan är i alla fall det sportlov som kommer i början av mars för oss i Dalarna. Visst kan jag känna lite avund för er som får lite tidigare där, men det blir bra. Ledighet är alltid härligt!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


14 kommentarer

 1. Man tar vara på ledigheten och de röda dagarna när det inte sker så ofta. Då tar man inte det föregivet och är lite mer speciella. Känns lite tomt utan några röda dagar alls tills april. Men detta klarar vi. Tiden kommer gå så fort! 🤩
  Malin moen recently posted..Time 4 Adventure 

 2. Visst är det härligt med ledigheter men också skönt att komma i gång på riktigt nu. arbetet ligger ju kvar under ledigheten och samlas på hög. så nu blir det skönt att beta av högarna igen.

 3. Här dimper det ned helgdagar när man minst anar det. Finns både nationella, regionala (typ län) och lokala (per kommun) så beroende var man befinner sig så kan det helt plötsligt dyka upp en helgdag som man inte är beredd på. Fast just nu får vi ju inte åka utanför vår Valenciaregion och det kommer förmodligen att dras ned till att vi inte får lämna vår kommun. Men så länge vi inte behöver sitta fast i vår egen lägenhet så känns det rätt okej i alla fall 🙂

  Ha en fin trettondag!
  Ama de casa recently posted..Vad kan man hitta på med resterna av julmaten?

 4. Det är fördelen med att vara lärare – era lov är ju betydligt längre än en vanlig kontorsråttans semester. Men ni är såååå värda den längre ledigheten!
  Påsk är lika med vår för mig, så bara att du ställt frågan får mig att njuta av vårkänslor;-)
  BP recently posted..Trettondagen med onsdagsblandning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: