Jag gick med i Miljonlotteriet då det kostade 49 kronor. De hade erbjudande där man fick 300 kronor i vinstshoppen. Jag såg att det fanns ett Mon Amie fat men priset låg lite över, så la till mellanskillnaden. Premien kom fort dessutom.

Nu har jag ett fint fat att servera med också.

25 kommentarer

  1. Det är så fint mönster. Följer en tjej på Instagram som gör smycken av såna här vackra fat och koppar. Så fint sätt att använda porslinet som inte går att nyttja somde ska 🥰

  2. Så snyggt! Jag gick salladsskålen och kannan i födelsedagspresent men det här fatet skulle jag kunna tänka mig. Många har ju rea på nätet nu så det får kollas upp.
    Znogge recently posted..L…

  3. Det är ju så roligt att göra bra fynd, det blir ju lite roligare om man kan komma billigare undan och jag älskar att hitta fynd, det gjorde alltid min morfar när han levde och jag tänker på honom varje gång jag köper något billigare eller får något. Fina serveringsfat kan man aldrig få förmånga av dessutom, vi har nästan inga tyvärr.
    Lexochlogan recently posted..MER SNÖ ⛄️ 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: