Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Porslin och att dricka ur saker som är fint. Jag unnar mig gärna att köpa den där tallriken, koppen eller glaset jag vill ha. Jag unnar mig även att fixa naglarna och göra min fransar. Att unna sig är att våga leva, vi har rätt att unna oss saker vi tycker om.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

11 kommentarer

  1. Så rätt som det är sagt. Man lever bara en gång och egentligen är hela livet en kompromiss. Så då behövs att man unnar sig det man verkligen gillar, gärna ofta:-)
    BP recently posted..Skyltsöndag #297

  2. Du har så rätt vi behöver verkligen unna oss saker och jag själv har blivit bättre på det att unna mig saker. Både stora och små saker. Det är viktigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: